Q&A - Sesiune Interactiva


Esti educator sau manager de gradinita si ai o intrebare interesanta pentru Oana Moraru?

Pune intrebarea ta aici si ii poti afla raspunsul chiar sambata, 9 februarie, la conferinta GRADINITA 2.0: Educatie conectata. Parinti implicati, in cadrul panelului interactiv de intrebari si raspunsuri cu Oana Moraru, consilier educaţional si Dan Cruceru, TatiCool.ro

Cele mai bune 3 intrebari vor fi premiate cu o invitatie gratuita la eveniment. Panelul interactiv va fi disponibil si online, saptamana viitoare, pe pagina evenimentului.

Notă informativă date personale

Kinderpedia SRL prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră prin acest formular în scopul informării cu privire la evenimentele organizate. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și nu sunt comunicate niciunui terț. Completarea acestui formular și aderarea la comunitate reprezintă acceptul dumneavoastră pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de către Kinderpedia SRL. Conform Legii nr 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă rugăm să transmiteți un e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate ulterior vreunui terț, fie acesta din România sau din străinătate.

Kinderpedia SRL
Adresa: Calea Plevnei 46-48, corp C, etaj 2,  Bucuresti, Sector 1, 010233
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Telefon: 0762 659 216 (Robert) sau 0747 247 315 (Tudor)