Despre eveniment


“Îmi doresc să creăm împreună modele concrete de lucru și scenarii de activitate -un curriculum personal al fiecărei familii sau un punct de reper pentru fiecare grădiniță!”
Oana Moraru

Grădiniță 2.0: Educatia timpurie, familia si comunitatea este locul de întâlnire al directorilor și managerilor curajoși și al educatorilor inspirați și dedicați. Această ediție vizează, în particular, cadrele didactice din învățământul public și aduce în discuție modele și practici de a integra educația timpurie în contextul familiei și în cel mai larg al comunității - doi actori cheie în procesul educațional de calitate. Vom discuta cu manageri și dascăli despre cum putem folosi inovația și tehnologia în educația timpurie și care sunt beneficiile acestora.

Agenda evenimentului aduce în discuție importanța implicării părinților în educația copiilor și impactul major pe care îl poate avea pentru dezvoltarea celor mici o colaborare strânsă și consecvență între dascăli și părinți.  De asemenea, vom puncta rolul tehnologiei în educația timpurie: unde ne ajută și cum putem să ne urcăm mai ușor în trenul digitalizării.  

Kinderpedia SRL
Adresa: Calea Plevnei 46-48, corp C, etaj 2,  Bucuresti, Sector 1, 010233
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Telefon: 0762 659 216 (Robert) sau 0747 247 315 (Tudor)