Speakeri


OANA MOȘOIU

Lector universitar doctor
Trainer și expert în educație, formare și evaluare

Lector universitar, doctor în Științele Educației, Oana este titulară a cursurilor de Teoria si metodologia evaluării educaționale, Politici sociale pentru copil și familie, Pedagogie Socială, coordonator Practică profesională la Facultatea de Psihologie și Științele Educației.

Este inițiatorul programului educațional pentru părinți, Școala Familiei, s-a implicat în recunoașterea rezultatelor învățării obținute prin voluntariat și a dezvoltat certificatul VoluntPass alături de Federația VOLUM.

Elena Lotrean

Consul onorific al Finlandei la Sibiu la Consulatul onorific al Finlandei la Sibiu
Fondator al Școlii Primare Româno-Finlandeze din Sibiu

Fondatoare a Școlii Primare Româno-Finlandeze din Sibiu, din mai 2015, Elena promovează spiritul de echipă, creativitatea, cooperarea și curiozitatea, adoptând o abordare inovatoare și orientată spre viitor spre învățare. Activitățile școlii reflectă tendințele actuale fără a sacrifica valorile tradiționale. Ei încurajează educația și învățarea prin crearea de contexte de învățare adaptate nevoilor copiilor, conectate la lumea în continuă schimbare. Cu alte cuvinte, pregătesc copiii pentru viață.

Oana Moraru

Consultant educațional, fondatoarea Școlii Helikon

Are o experiență de 20 de ani în învățământul privat și a sprijinit zeci de școli și grădinițe în procesul de autorizare și acreditare, încă din anul 2000. A format și consiliat echipe de profesori și educatori, a alcătuit oferte educaționale, programe alternative și sisteme de monitorizare a progresului școlar.

Daniel Osmanovici

(Moderator Panel) Blogger pe danielosmanovici.ro, Om de televiziune, Vlogger

În 2013 a apărut www.tataincepator.ro și odată cu el comunitatea preocupată de creșterea copiilor, am început să transcriu tăticia. Din 2015 îmi dedic activitățile sportive cauzelor umanitare, iar din 2019 intru într-o nouă etapă. Acum sunt www.danielosmanovici.ro, tată asumat a doi copii. www.danielosmanovici.ro devine cea mai buna prezentare a aspectelor din care îmi este compusă viața: tată, martonist, vlogger, blogger, deținător de record mondial, prezentator tv, om de comunicare si consultanță.

Gabriela Maalouf

Doctorand în psihologie, psiholog și consilier scolar

Gabriela Maalouf este primul practician NLP din Romania care se specializeaza in programare neurolingvistica pentru copii si parinti, in Marea Britanie. Imbinand omul si specialistul, Gabriela a creat o serie de ateliere atat de dezvoltare personala, cat si profesionala pentru a-i ajuta pe cei ce vor sa isi atinga potentialul maxim. Proiectul de suflet al Gabrielei este Atelierul de Parenting “ Ghidul Familiei Implinite”, in cadrul caruia ii ajuta pe parinti sa aiba o comunicare cat mai frumoasa cu copilul lor, folosind teoria Parentingului Personalizat.

Ana Nicolescu

Blogger pe mamicaurbana.ro, Specialist PR

"Există o sarcină mai importantă decât să îți crești copiii bine. Aceea de a te crește pe tine. Intenția mea este să le ofer părinților momente de conectare în cadrul unei comunități cu valori și principii similare."

De 8 ani scriu pe blogul Mămica Urbană și organizez evenimente cu mame bloggeri. De 6 ani sunt co-fondator al agenției ParentingPR, unde construiesc alături de oameni luminoși, concepte, campanii și evenimente ancorate în realitatea societății românești pentru părinți și copii, pentru clienți care au ca target familia.

Diana Vijulie

Consilier dezvoltare personală și parentală

Exist de 34 de ani, sunt mamă de 7 ani, parteneră și soție de 10 ani, blogger de 11 ani. În ultimii 7 ani am studiat constant tot ce ține de dezvoltare parentală și personală, auto-educându-mă și lăsându-mă educată, iar acum sunt consilier pentru dezvoltare personală și parentală și instructor certificat în disciplină pozitivă. În cabinet lucrez cu copii cu instrumente din terapia prin artă și reglare emoțională prin jocul cu nisipul, dar și cu părinți, utilizând metode din domeniul Analizei Tranzacționale, care este specialitatea mea de bază.

Kinderpedia SRL
Adresa: Calea Plevnei 46-48, corp C, etaj 2,  Bucuresti, Sector 1, 010233
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Telefon: 0762 659 216 (Robert) sau 0747 247 315 (Tudor)