Invitați


OANA MOȘOIU

Lector universitar doctor
Trainer și expert în educație, formare și evaluare

Lector universitar, doctor în Științele Educației, Oana este titulară a cursurilor de Teoria si metodologia evaluării educaționale, Politici sociale pentru copil și familie, Pedagogie Socială, coordonator Practică profesională la Facultatea de Psihologie și Științele Educației.

Este inițiatorul programului educațional pentru părinți, Școala Familiei, s-a implicat în recunoașterea rezultatelor învățării obținute prin voluntariat și a dezvoltat certificatul VoluntPass alături de Federația VOLUM.

Elena Lotrean

Consul onorific al Finlandei la Sibiu la Consulatul onorific al Finlandei la Sibiu
Fondator al Școlii Primare Româno-Finlandeze din Sibiu

Fondatoare a Școlii Primare Româno-Finlandeze din Sibiu, din mai 2015, Elena promovează spiritul de echipă, creativitatea, cooperarea și curiozitatea, adoptând o abordare inovatoare și orientată spre viitor spre învățare. Activitățile școlii reflectă tendințele actuale fără a sacrifica valorile tradiționale. Ei încurajează educația și învățarea prin crearea de contexte de învățare adaptate nevoilor copiilor, conectate la lumea în continuă schimbare. Cu alte cuvinte, pregătesc copiii pentru viață.

Oana Moraru

Consultant educațional, fondatoarea școlii Helikon

Are o experiență de 20 de ani în învățământul privat și a sprijinit zeci de școli și grădinițe în procesul de autorizare și acreditare, încă din anul 2000. A format și consiliat echipe de profesori și educatori, a alcătuit oferte educaționale, programe alternative și sisteme de monitorizare a progresului școlar.

Kinderpedia SRL
Adresa: Calea Plevnei 46-48, corp C, etaj 2,  Bucuresti, Sector 1, 010233
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Telefon: 0762 659 216 (Robert) sau 0747 247 315 (Tudor)