KeyNote Speaker


Oana Moraru

Oana Moraru este consilier educaţional, fondatoarea şcolii Helikon şi a platformei Vocea Părinţilor, învățătoare și profesor de Limba română și engleză.  

Are o experiență de 20 de ani în învățământul privat și a sprijinit zeci de școli și grădinițe în procesul de autorizare și acreditare, încă din anul 2000. A format și consiliat echipe de profesori și educatori, a alcătuit oferte educaționale, programe alternative și sisteme de monitorizare a progresului școlar.

Alaturi de echipa sa, Oana a oferit suport în alcătuirea documentației pentru declanșarea procedurii de evaluare în vederea autorizării sau acreditării unităților private preuniversitare, în instruirea cadelor didactice și cu sfaturi practice legate de toată activitatea unei școli, în general. 

In 2016, Oana Moraru a fost membră a unui grup de experți pe curriculum format de ministrul de atunci, Adrian Curaj.  Oana este absolventă a Liceului Pedagogic București și a facultății de Litere, Universitatea București.

Facebook

Invitați


Virgil Ianțu

Artist, prezentator TV, MC

Artist și om de televiziune, Virgil Ianțu e o personalitate al cărei nume rămâne legat de unul dintre cele mai populare show-uri de la noi “Copiii spun lucruri traznite”. Virgil susține cursuri de dezvoltare personală pentru copii și părinți și este autorul unei cărți intitulate „Copiii spun… emoțiile sunt bune”, ce a fost publicată în 2017

Dan Cruceru

Blogger, om de televiziune

„Un Tati Cool este alături de copiii săi, de familia sa, inclusiv cand este vorba despre educație”.
Dan Cruceru este un cunoscut blogger de parenting, om de televiziune, dar și distribuitor a numeroase branduri de prestigiu dedicate copiilor și familiilor. Așa cum ne-a mărturisit la un moment dat, el este unul dintre fericiții profesioniști care se poate lăuda că face exact ceea ce iubește.

Ana Nicolescu

Mamica Urbana - Blogger

"Există o sarcină mai importantă decât să îți crești copiii bine.
Aceea de a te crește pe tine. Intenția mea este să le ofer părinților momente de conectare în cadrul unei comunități cu valori și principii similare."

Cristian Petre

Jurnalul unui Tata - Blogger

"Un blog despre a fi tată și nu numai. O poveste reală, a mea. Scriu despre universul copilăriei.
Gândurile și experiențele mele. Viața de zi cu zi. Subiectele actuale."

Ana Maria Mitruș

Meseria de Parinte - Blogger

Ana este mama, are doua fete de 10 si 13 ani. Ambele fete practica scrima de performanta si sunt Campioane Nationale la sabie. Este blogger, speaker, content creator, participant activ in programele dedicate parintilor si copiilor.
Scrie pe Meseriadeparinte.ro din 2010 si in ultimii 5 ani a fost constant nominalizata printre cei mai influenti bloggeri de parenting din Romania, conform revistelor de profil din tara si din strainatate (Revista Biz,  Parole de Mamans - Franta). A creat in online o comunitate de peste 100.000 de parinti, ce impartasesc dorinta de a creste copii autonomi.

Evelina Necula

Director de Marketing și Co-Fondator Kinderpedia

Evelina este expert în marketing și comunicare cu o experiență de 14 ani și mămică a unui băiețel de 2 ani care se pregătește să meargă la grădiniță. În noiembrie - decembrie 2018, Evelina a coordonat un studiu dedicat grădinițelor particulare acreditate care vizează modul în care acestea folosesc tehnologia pentru aș-și simplifica activitatea și pentru a îmbunătăți comunicarea cu părinții.

RENATE NENCIU

CONSULTANT MARKETING & MEDIA CONTENT

Renate este consultant independent în Marketing și Media content. În noiembrie-decembrie 2018 s-a implicat în design-ul cercetării de marketing în rândul grădinițelor private acreditate din Romania, conștientizând impactul pe care tehnologia îl are în viața de zi cu zi. Optimistă, creativă și pasionată de călătorii, vrea să aducă inpirație prin stilul său de lucru și prin plăcerea cu care se dedică proiectelor. 

Ioana Vegheș

Nest Data Explorer

Ioana este de peste 20 de ani bună prietenă cu cifrele si insight-urile, îi plac foarte mult oamenii si este fascinată de fiica ei, Mara, alături de care se bucură în fiecare zi de o lume văzută prin alți ochi. În noiembrie-decembrie 2018 s-a implicat în explorarea datelor și aducerea la lumină a informațiilor relevante pentru studiul cu privire la folosirea tehnologiei în rândul grădinițelor private acreditate din Romania.

Kinderpedia SRL
Adresa: Calea Plevnei 46-48, corp C, etaj 2,  Bucuresti, Sector 1, 010233
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Telefon: 0762 659 216 (Robert) sau 0747 247 315 (Tudor)